Welkom op de website van De Offertebaron.  

Wij maken toekomst met tenders.

Een tenderbureau gespecialiseerd in het organiseren, schrijven en vormgeven van EMVI en BPKV-plannen. Samen met jou komen we tot kwalitatief hoogwaardige en winnende inschrijvingen.

De offertebaron behoort tot de kleine groep (Elite) 
met buitengewone kwalificaties in het organiseren, begeleiden, schrijven en vormgeven van EMVI en BPKV-plannen. 

Wij houden ons bezig met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van tendermanagement. Een breed werkveld dat om specialisme vraagt, maar wel met een generalistische, overkoepelende blik. 

Wij benutten onze ervaring, multidisciplinaire deskundigheid en intrinsieke motivatie om het resultaat te bereiken waar jouw organisatie nu en in de toekomst het meeste aan heeft. Offertes die minstens zo goed zijn als jouw dienst als resultaat!

 

  Profiteer van onze frisse blik en brede kennis!

Neem vrijblijvend contact op!

 Jij wilt toch ook graag je winkansen vergroten?

 


Tenderen = Topsport
Tenderen is al geruime tijd de realiteit in de brede- zakelijke dienstverlening. De één is daar alleen wat succesvoller in dan de ander. Wij helpen organisaties om tenders te winnen en de commerciële afdeling van uw organisatie, uw tenderteam of het tenderproces te professionaliseren om de structurele winkansen te verhogen.

Wij zijn ervan overtuigd dat het succes in tenders wordt bepaald door continu aandacht te hebben voor zowel de menskant als de proceskant.  

Definitie van een tender
Een tender, oftewel een aanbesteding, is een procedure waarbij een opdrachtgever aan bedrijven vraagt om een bepaalde dienst of product uit te voeren. Bedrijven schrijven zich met een offerte in op het werk of dienst. De opdrachtgever weegt vervolgens op basis van prijs en kwaliteit af welke inschrijver de opdracht wordt gegund. (De Beste-Prijs-Kwaliteits-Verhouding, oftewel BPKV.)